REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové na prkénku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jako tip na přípravu vepřového masa z konzervy tu máme pro vás jednoduchý a rychlý recept – vepřové na prkénku. Jestli máte chuť na pokrm ve stylu tapas, který se bude skvěle hodit k pivu, zvládnete ho za pár minut.


Ingredience:
400 g (1 konzerva)Vepřové maso ve vlastní šťávě Veseko
1 skleničkanakládaných cibulek
1 skleničkanakládaných okurek
1 trscherry rajčátek
římský salát
čerstvý chléb jako příloha

Postup:
  1. Maso vyndáme z konzervy a nakrájíme na zhruba 4milimetrové plátky
  2. Nakládané cibulky rozkrojíme napůl, nakládané okurky můžeme nechat celé anebo rozkrájet na delší hranolky
  3. Cherry rajčata se budou dobře jíst, když je rozkrájíme na čtvrtiny ve tvaru půlměsíce
  4. Omyjeme římský salát, odstraníme zvadlé listy a natrháme na menší kousky
  5. Vše naaranžujeme a můžeme podávat.
Poznámka:

Recept k článku: Ochutnejte novinky od značky Veseko

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy