Opečené nudličky vepřového masa s cibulí, česnekem a fazolkami, promíchané spolu se směsí omáček.
Ingredience:
400 g | vepřových nudliček |
140 g | zelených fazolek |
2 lžíce | slunečnicového oleje |
1 lžíce | sójové omáčky |
1 lžíce | chilli omáčky |
1 lžíce | citronové šťávy |
75 ml | ústřicové omáčky |
2 ks | stroužků česneku |
1 ks | červené cibule |
sůl |
Postup:
1. V misce smícháme citronovou šťávu, chilli omáčku, ústřicovou omáčku, polovinu sójové omáčky a dáme stranou
2. Vepřové nudličky osolíme, smícháme se zbylou sójovou omáčkou, zprudka opečeme v pánvi na 1 lžíci rozehřátého oleje a pak je vyndáme
3. Do pánve dáme zbylý olej, opečeme na něm oloupané, na plátky nakrájené stroužky česneku, oloupanou, na měsíčky nakrájenou červenou cibuli a fazolky
4. Maso vrátíme do pánve, přilijeme směs omáček a opékáme asi 3 minuty, aby vše lehce zhoustlo.
Podáváme s rýží.