REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové kotlety s lečem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Naklepané vepřové kotlety ochucené pepřem a solí, opečené na sádle, servírované přelité připravenou směsí ze sterilizovaného leča, kečupu, cibule, česneku, pepře a soli.


Ingredience:
4 ksvepřových kotlet
2 ksstroužky česneku
1 kscibule
300 gsterilizovaného leča
4 lžícekečupu
pepř
sůl

Postup:

1. Vepřové kotlety si opláchneme, osušíme, u kosti a po obvodu nařízneme, naklepeme, opepříme a osolíme
2. Cibuli a stroužky česneku si oloupeme, cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka a česnek utřeme
3. Poté si na pánvi rozehřejeme sádlo, vložíme kotlety a z obou stran je opečeme, pak kotlety vyjmeme, na pánev vložíme cibuli, kterou zpěníme a potom přidáme lečo, kečup, utřený česnek, pepř a sůl, vše pak na pánvi prohřejeme
4. Nakonec opečené kotlety rozdělíme na talíře, přelijeme připravenou směsí a podáváme například vařenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy