REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Velikonoční holoubata z Jistebnice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krajový recept z dob našich babiček a prababiček.


Ingredience:
2 ksholoubata
100 ganglické slaniny
50 gmásla
1 dlsmetany
masový vývar na podlití
sůl

Postup:

1. Čistě upravená holoubata nasolíme
2. Ovážeme je tenkými plátky anglické slaniny a na másle je upečeme do měkka
3. Upečená holoubata vyndáme a vybalíme ze slaniny
4. Omáčku zakvedláme smetanou a podáváme s holoubaty.

Doporučení:

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy