REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vajíčkový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát ze směsi vařených vajec, brambor, okurek a cibule spojený ochucenou majonézou.


Ingredience:
Na 1 kg:
360 gvařených vajec
200 gloupaných brambor
180 gokurek sterilovaných
bez nálevu
160 gmajonézy základní
80 gcibule
55 ghořčice
15 gocta
15 gsoli
0,5 gmletého pepře

Postup:

1. Vařená vejce, uvařené brambory a okurky nakrájíme na drobnější kostičky
2. Cibuli nakrájíme nadrobno
3. Vše promícháme s majonézou ochucenou hořčicí, octem, mletým pepřem a solí.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz: Majonéza základní .

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy