REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vajíčkové brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Předvařené brambory plněné vejcem, posypané sýrem, v alobalu na grilu zapečené.


Ingredience:
50 gtvrdého sýra
4 ksvětších brambor
4 ksvajec
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Dobře očištěné brambory předvaříme 15 minut ve vroucí vodě, slijeme je, seřízneme vršek a vnitřek vydlabeme
2. Posypeme na jemno nastrouhaným sýrem a do každé brambory vyklepneme vajíčko, osolíme a opepříme
3. Pak každou bramboru zabalíme do alobalu a dáme zapéct na 7 minut na gril.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy