REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Utopené klobásy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kolečka pikantní klobásy naložená v kořeněném nálevu spolu s kapary.


Ingredience:
4 kspikantní klobásy
1 sklenicenakládaných velkých kaparů
2 dlvody
2 dlocta
směs pepřů nebo čerstvě podrcený pepř
sůl

Postup:

1. Vodu smícháme spolu s octem, mírně osolíme a dochutíme pepřovým kořením nebo čerstvě podrceným pepřem
2. Klobásy nakrájíme na silnější kolečka, ty překrojíme ještě na půl
3. Na párátka napícháme vždy jednu kaparu a půlkolečko pikantní klobásy
4. Připravený nálev nalijeme do 8 skleniček a vložíme do nich jednohubky
5. Necháme v lednici nejméně 30 minut odležet
6. Jednohubky servírujeme přímo ve skleničkách i s nálevem.

Doporučení:

Kapary můžeme nahradit olivami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy