REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvaroh po provensálsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tvarohová pomazánka připravená z plnotučného tvarohu, zelených oliv, provensálského koření, pažitky, cibule a olivového oleje.


Ingredience:
250 gplnotučného tvarohu
100 gzelených oliv
1 lžíceolivového oleje
1 lžičkaprovensálského koření
1 kscibule
pažitka
sůl

Postup:

1. V míse utřeme tvaroh s rozsekanými olivami, nadrobno nakrájenou cibulí, pažitkou, provensálským kořením hmotu přisolíme
2. V misce hmotu uhladíme a pokapeme olivovým olejem tak, aby se na pomazánce utvořila malá vrstva oleje
3. Takto připravený tvaroh necháme do druhého dne odležet v chladu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy