REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tuňákovo cizrnový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát připravený z ochucené majonézy, tuňáka, cizrny, rukoly a jarní cibulky.


Ingredience:
120 mlmajonézy
4 lžícecitronové šťávy
2 ksjarní cibulky
2 ksplechovek tuňáka ve vlastní šťávě
1 ksplechovky cizrny
hrst rukoly
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a mletým pepřem
2. Pak přidáme scezenou, okapanou cizrnu, očištěné, na kolečka nakrájené jarní cibulky, tuňáka i se šťávou a vše dobře promícháme 3. Nakonec vmícháme opláchnutou, okapanou rukolu
4. Podáváme například s lehce opečeným pita chlebem.

Doporučení:

Do salátu můžeme dát dvojnásobné množství cizrny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy