REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tulácká čína z hovězího

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osmahnuté nudličky hovězího masa podušené na cibulovém základě spolu s kořením a pivem doměkka.


Ingredience:
600 ghovězího předního (kližky)
400 mlčerného piva
2 lžičkyškrobové moučky
1 lžičkavinného octa
2-3 ksroztlučeného hřebíčku
2 kscibule
1 ksbobkového listu
mletý pepř
mletá sladká paprika
olej
sůl

Postup:

1. Hovězí maso očistíme, nakrájíme na nudličky, obalíme v mleté sladké paprice a prudce osmahneme na rozehřátém oleji, ve kterém jsme orestovali oloupané na drobno nakrájené cibule
2. Přidáme bobkový list, tlučené hřebíčky, osolíme, opepříme, zalijeme vinným octem, černým pivem a dusíme pod pokličkou doměkka
3. Nakonec přidáme škrobovou moučku a vaříme do zhoustnutí.

Doporučení:

Podáváme s vařenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy