REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Treska po katalánsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky grilované tresky servírované s opečenými toasty, sardelovým máslem a kečupem.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
4 ksplátky žemlovky (toasty)
4 kssilné plátky tresky
1,5 dlrajčatového kečupu
40 gsardelového másla
petrželka
olej
sůl

Postup:

1. Opláchnuté plátky tresky osušíme
2. Na oleji opečeme plátky žemlovky
3. Plátky tresky pokapeme oleje a upečeme je pod grilem
4. Grilovanou rybu urovnáme na toasty, poklademe kousky sardelového másla, posypeme jemně nasekanou petrželku a urovnáme na talířky.

Doporučení:

Podáváme s kečupem.

Poznámka:

Recept na sardelové máslo viz: „Sardelové máslo“.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy