REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Treska na másle s česnekem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce tresky osolené, opepřené, potřené stroužky česneku a pokapané máslem, grilované na roštu grilu.


Ingredience:
600 gtresky
6 lžičekrozpuštěného másla
2 lžičkycitronové šťávy
2 ksstroužků česneku
1 kssnítky petrželky
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Tresku opláchneme, stáhneme z ní kůži a nakrájíme na porce
2. Potom osolíme, potřeme oloupanými utřenými stroužky česneku, posypeme mletým pepřem a pokapeme citronovou šťávou
3. Srovnáme na grilovací rošt, pokapeme rozpuštěným máslem a po každé straně grilujeme 3 minuty
4. Hotové porce rozdělíme na talíře, posypeme na jemno nasekanou petrželkou a podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy