REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Treska v chilli medu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marinované tresky v pikantní medové marinádě, na venkovním roštu grilu grilované.


Ingredience:
2 kscelých tresek
Na marinádu:
1/3 šálkumedu
1 lžičkachilli
1 lžičkanasekané pažitky
1 lžíceolivového oleje
1 lžícenasekané petržele
1 lžícesójové omáčky
1 ksčervené cibule

Postup:

1. Připravíme si marinádu; do misky dáme olivový olej, na jemno nasekanou petržel i pažitku, na drobno nakrájenou oloupanou cibuli, med, sójovou omáčku, chilli a vše dobře promícháme
2. Očištěné ryby osušíme, na hřbetě vytvoříme několik zářezů a marinádou bohatě ryby potřeme zevnitř i zvenku, pak uložíme na 1 hodinu do chladu
3. Před grilováním ryby upevníme do držáku na grilování, případně je položíme na grilovací tácek a pečeme 5 minut z každé strany.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy