REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tousty se salkem a zmrzlinou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené kostičky bílé veky posypané cukrem, zalité kondenzovaným mlékem, ozdobené barevnými bonbóny, kopečky zmrzliny a mátou.


Ingredience:
500 gRosického světlého toustového chleba Penam
1 baleníkopečkové zmrzliny
1 konzervaTatra salko
1 sáčekbarevných čokoládových bonbónů
moučkový cukr
snítky máty

Postup:

1. Toustový chléb nakrájíme na kostičky, opečeme a posypeme moučkovým cukrem
2. Vše rozdělíme do misek a zalijeme salkem
3. Přidáme čokoládové bonbóny a na každou porci dvě lžíce zmrzliny
4. Dozdobíme mátou a ihned podáváme.

Poznámka:

Zdroj: toustovani.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy