REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Toasty s tresčími játry

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené toasty potřené máslem utřeným s olejem z tresčích jater, pokladené kousky tresčích jater, ozdobené kroužky cibule, proužky kapie a vějířky sterilované okurky.


Ingredience:
1 konzervatresčích jater v oleji
50 gmásla
8 kstoastů
2 ksmenší cibule
1 kssterilované okurky
1 kskapie

Postup:

1. Toasty opečeme v toustovači nebo nasucho na pánvi, necháme je vychladnout
2. Povolené máslo utřeme s olejem z tresčích jater do pěny, hmotou potřeme prochladlé toasty
3. Poklademe kousky tresčích jater a jednotlivé toasty ozdobíme kolečky cibule, proužky kapie a vějířky sterilované okurky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy