REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Telecí medailonky s hříbkovou směsí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá minutka z plátků telecí svíčkové zprudka opečené na másle, medailonky servírované se směsí hub a zeleniny připravené ve výpeku z restovaného masa.


Ingredience:
600 gtelecí svíčkové
150 gmladých hříbků
150 gjarní cibulky
4 lžícebílého vína
chilli omáčka
máslo (přepuštěné)
pepř
sůl

Postup:

1. Svíčkovou odblaníme, nakrájíme medailonky, jemně hranou ruky naklepeme, osolíme, opepříme
2. Maso opékáme zprudka, z každé strany 3 minuty, pěkně dozlatova
3. Opečené medailonky odložíme na teplé místo
4. Do šťávy po opečení vložíme nakrájené hříbky na plátky, jarní cibulky, zastříkneme vínem, osolíme, opepříme, restujeme až hříbky a cibulky změknou
5. Medailonky rozložíme na talíře, přidáme orestované hříbky, směs i medailonky, lehce pokapeme chilli omáčkou.

Doporučení:

Jako příloha jsou vhodné opečené bylinkové brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy