REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tebi salát s fazolemi a tuňákem Rio Mare

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept Gabriela Brožeka, který tímto receptem vybojoval druhé místo v druhém ročníku soutěže Svačina roku s Rio Mare.


Ingredience:
Suroviny (4 porce):
200 gtuňáka Rio Mare v olivovém oleji
200 gsterilovaných fazolí bez nálevu
60 gřapíkatého celeru
1 lžíceTebi droždí
1 ks menší cibulky
extra panenský olivový olej Monini
citronová šťáva LiMMi
špetka pepře
sůl
Ozdoba a doplnění:
bylinkové máslo
hlávkový salát
plátky rajčat
bageta

Postup:

1. Na olivovém oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibulku, přidáme tebi kvasnice a necháme vychladnout
2. Polovinu fazolí rozmixujeme se šťávou z tuňáka a dáme do misky, doplníme cibulku s kvasnicemi, druhou polovinu fazolí a jemně nakrájený řapíkatý celer, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou
3. Nakonec zamícháme kousky tuňáka Rio Mare a podáváme, můžeme doplnit zeleninou, bylinkovou bagetkou nebo jiným pečivem.

Poznámka:

Recept z článku soutěže Svačina roku s Rio Mare: Druhý ročník soutěže Svačina roku s Rio Mare ovládl Ondřej Beneš z Pardubic.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy