REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarský biftek z točeného salámu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomletý točený salám ochucený stejně jako pravý tatarský biftek cibulí, žloutky, kečupem, worcesterskou omáčkou …


Ingredience:
500 gtočeného salámu
1 lžíceoleje
4 ksžloutky
1 ksvelké cibule
worcesterská omáčka
mletá sladká paprika
ostrá chilli omáčka
plnotučná hořčice
mletý černý pepř
sladký kečup
sůl
topinky a stroužky česneku jako příloha

Postup:

1. Salám oloupeme a umeleme na masovém strojku, přidáme lžíci oleje a dobře promícháme
2. Na talířích vytvoříme z umleté hmoty čtyři bochánky s důlkem, do každého důlku vyklepneme jeden žloutek
3. Kopečky tataráku obložíme hromádkami soli, papriky, pepře a cibule
4. Podáváme spolu s topinkami, stroužky česneku, kečupem, worcesterskou omáčkou a hořčicí na dochucení.

Doporučení:

Pokud tatrský biftek budeme podávat nezkušeným kuchtíkům, raději ho dochutíme dopředu a servírujeme na talířích již namíchaný produkt, nebo ho natíráme a podáváme přímo na topinkách.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy