REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarská omáčka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oblíbená studená omáčka z majonézy, kyselých okurek, sekané cibulky, pepře, worcesteru a dalších surovin.


Ingredience:
100 gmajonézy
2 ksmalé sterilované okurky
1 ksšalotky nebo malé cibule
2 lžíceláku z okurek
2 lžičkysekané petrželky
1/2 - 1 lžičkahořčice
čerstvě mletý pepř
mléko nebo voda
citronová šťáva
worcester
sůl

Postup:

1. Cibuli nasekáme nadrobno, okurku zrovna tak
2. V misce majonézu smícháme s pepřem, hořčicí, worcesterem, citrnonovou šťávou, lákem, petrželkou, cibulí a okurkou
3. Dochutíme cukrem a solí
4. Podle uvážení naředíme vodou nebo mlékem
5. Necháme alespoň 30 minut vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy