REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarská omáčka z kysané smetany (bez vajec)

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nastrouhaná okurka, kostičky cibule, worchester, hořčice a čerstvě mletý pepř smíchaný se zakysanou smetanou jako tatarská omáčka.


Ingredience:
400 gkysané smetany (16 % tuku)
2 lžíceplnotučné hořčice
1 lžíceoleje
2 kskyselé okurky
1-2 kscibule
čerstvě mletý pepř
worchester
sůl

Postup:

1. Kysanou smetanu rozmícháme a přidáme hořčici a olej
2. Okurku nastrouháme na jemno, cibulku nasekáme na drobno
3. Přidáme ke smetaně
4. Dochutíme pepřem, worchesterem a solí
5. Vychladíme v lednici a podáváme jako klasickou tatarskou omáčku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy