REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Švýcarské plátky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zapečené plátky bílé veky namazané nastrouhaným sýrem smíchaným se žloutky a bílým vínem.


Ingredience:
8 ksplátků bílé veky
2 ksžloutky
2 sklenkybílého vína
300 gnastrouhaného tvrdého sýra
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Nastrouhaný sýr umícháme s vínem a žloutky
2. Směs osolíme a dochutíme pepřem
3. Mažeme na připravené plátky bílé veky a v troubě vyhřáté na 200 °C zapečeme.

Doporučení:

Takto připravené chlebíčky skvěle chutnají k bílému vínu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy