Na pánvi opečené placky z mletého masa, servírované přelité omáčkou z vody, kečupu, eorcesterské omáčky, orestovaných jablek a cibule.
Ingredience:
500 g | mletého masa (hovězí a vepřové) |
60 g | jablek |
30 g | žemle |
30 g | cibule |
2 ks | vejce |
worcesterská omáčka | |
kečup | |
voda | |
pepř | |
olej | |
sůl |
Postup:
1. Do mletého masa vmícháme rozmáčenou, vymačkanou žemli, polovinu nadrobno nasekané cibule, pepř, sůl a vejce, tvoříme ploché řízky, které opečeme na tuku na teflonové pánvi, hotové maso uchováme v teple
2. Do výpeku z masa dáme zbytek cibule a kolečka jablek, ingredience opečeme, pak zakápneme kečupem a worcesterskou omáčkou, podlijeme trochou vody a podusíme
3. Hotovou omáčkou přeléváme jednotlivé porce řízků na talířích.