REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená polévka s jogurtem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rajčatová šťáva rozšlehaná s bílým jogurtem, ochucená solí, pepřem a worcesterskou omáčkou, servírovaná dobře vychlazená.


Ingredience:
1 baleníbílého jogurtu
2 dlrajčatové šťávy
worcesterská omáčka
pepř
sůl

Postup:

1. Rajčatovou šťávu rozšleháme s jogurtem
2. Osolíme, okořeníme pepřem a dochutíme worcesterskou omáčkou (jen pár kapek)
3. Polévku podáváme dobře vychlazenou.

Poznámka:

Tato polévka obsahuje celkem asi 204 mg vápníku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy