REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Středomořské karbanátky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Karbanátky připravené z ochuceného mletého masa, naplněné směsí z rajčat, mozzarelly a oliv, usmažené dozlatova.


Ingredience:
500 gmletého hovězího masa
2 hrstinasekané hladkolisté petrželky
1 ksvejce
mletý pepř
olej na smažení
sůl
Na náplň:
1-2 koulemozzarelly
1 hrstsušených rajčat
1 hrstzelených oliv

Postup:

1. Do mísy dáme mleté hovězí maso, přidáme vejce, mletý pepř, sůl, na drobno nakrájenou petrželku a vše promícháme
2. V jiné misce smícháme nasekané zelené olivy, na jemno nastrouhanou mozzarellu a sušená rajčata 3. Z ochuceného masa vždy v dlani uděláme placičku, doprostřed dáme lžičku připravené směsi a zabalíme do pevného karbanátku
4. Pak v rozehřátém oleji smažíme po obou stranách dozlatova.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy