Nadýchaná omeleta se sekanými sušenými rajčaty, čerstvou petrželovou natí a italským sýrem.
Ingredience:
3 ks | čerstvých vakec |
3 ks | sušených rajčat |
50 g | Mozzarelly |
1 lžička | olivového oleje |
1/4 lžičky | prášku do pečiva |
petrželka | |
sůl |
Postup:
1. Na nepřilnavé pánvi rozehřejeme olej
2. Na něj nalijeme osolená rozšlehaná vajíčka smíchaná s práškem do pečiva a nasekanou petrželovou natí
3. Na vejce nasypeme mozzarellu nakrájenou na menší kostičky a nasekaná sušená rajčátka
4. Smažíme na mírném ohni asi 5 minut, pak otočíme a po dvaceti vteřinách servírujeme.
Můžeme podávat se zeleninou, zeleninovým salátem, s pečivem, brambory, nebo i samotné.