REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Srbská směs

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostky nakrájené vepřové maso podušené spolu s cibulí, hráškem, paprikami, rajským protlakem a feferonkami doměkka.


Ingredience:
500 gvepřového plecka
200 ghrášku
4 lžícerajského protlaku
2 ksčervené papriky
2 kscibule
1 ksfeferonky
hladká mouka
pepř
voda
olej
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na kostičky a orestujeme
2. Přidáme nakrájené papriky, cibuli, hrášek, vše mírně podlijeme vodou, osolíme, opepříme a dusíme 30 minut až maso změkne
3. V této fázi do pokrmu dáme protlak, kousek feferonky a ještě 5 minut vše prohřejeme
4. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Poznámka:

Recept nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy