REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažený hermelín plněný houbami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přepůlené hermelíny, vydlabané, naplněné houbovou směsí, obalené v trojobalu a usmažené dozlatova.


Ingredience:
200 ghub
2 kshemelíny
1 kscibule
pepř
sůl
Na obalení:
hladká mouka, vejce a strouhanka

Postup:

1. Pokrájené houby podusíme společně s nakrájenou cibulí, směs necháme vychladnout
2. Hermelíny rozřízneme podélně a vydlabeme
3. K podušeným houbám přidáme vydlabané vnitřky ze sýra, promícháme a touto směsí naplníme vydlabané sýry, vždy dvě půlky spíchneme párátky
4. Naplněné hermelíny obalíme v trojobalu a usmažíme dozlatova.

Doporučení:

Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky či kroketami a tatarskou omáčkou.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy