REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Škvarky z holubinek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kousky nakrájené holubinky (nazelenalá, mandlová, bukovka, namodralá atd.), zprudka opečené na sádle dochucené solí a kmínem.


Ingredience:
500 gholubinek (nazelenalá, mandlová, bukovka, namodralá atd.)
sádlo
kmín
sůl

Postup:

1. Holubinky očistíme a nakrájíme na kousky tak 2 cm velké
2. Zprudka opékáme na sádle, během pečení osolíme a posypeme kmínem, občas promícháme
3. Dozlatova opečené kousky hub pak podáváme teplé s chlebem nebo pečivem.

Poznámka:

Text i foto: D. Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy