REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sardelový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z uvařených brambor, majonézy, sardelové pasty, hořčice, cibule, pažitky a koření připravený obědový salát.


Ingredience:
500 gbrambor
150 gmajonézy
2 lžícesardelové pasty
1 ksvelké cibule
hořčice
pažitka
pepř
sůl

Postup:

1. Brambory propláchneme pod studenou tekoucí vodou a uvaříme je v mírně osolené vodě doměkka
2. Majonézu smícháme se sardelovou pastou, jemně posekanou cibulí a pažitkou, dochutíme hořčicí, pepřem a solí
3. Čerstvě uvařené brambory oloupeme, ještě teplé je nakrájíme na plátky a promícháme s ochucenou majonézou
4. Salát necháme 2-3 hodiny odležet v lednici.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy