REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát ze zavináčů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nakrájené zavináče promíchané s vařenými brambory, sterilovaným hráškem, cibulí, koprem a feferonkou.


Ingredience:
2 kszavináče
1 kscibule
300 gbrambor
200 gsterilovaného hrášku
drcené sušené feferonky
mladý kopr
voda
pepř
sůl

Postup:

1. Zavináče nakrájíme na kostičky, zeleninu, která byla uvnitř nakrájíme na drobné kousky
2. Uvařené brambory pokrájíme na kostičky, cibuli na kolečka
3. Vše promícháme, přidáme sterilovaný hrášek, nasekaný mladý kopr, salát osolíme, opepříme 4. Nakonec do salátu zamícháme menší množství umletých sušených feferonek, opět promícháme a necháme vychladit.

Doporučení:

Podáváme s pečivem a chlazeným pivem.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy