Nakrájené zavináče promíchané s vařenými brambory, sterilovaným hráškem, cibulí, koprem a feferonkou.
Ingredience:
2 ks | zavináče |
1 ks | cibule |
300 g | brambor |
200 g | sterilovaného hrášku |
drcené sušené feferonky | |
mladý kopr | |
voda | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Zavináče nakrájíme na kostičky, zeleninu, která byla uvnitř nakrájíme na drobné kousky
2. Uvařené brambory pokrájíme na kostičky, cibuli na kolečka
3. Vše promícháme, přidáme sterilovaný hrášek, nasekaný mladý kopr, salát osolíme, opepříme 4. Nakonec do salátu zamícháme menší množství umletých sušených feferonek, opět promícháme a necháme vychladit.
Podáváme s pečivem a chlazeným pivem.
Poznámka:Autor receptu: Dalibor Marounek