REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z tuňáka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý salát připravená z konzervy tuňáka naloženého ve vlastní šťávě a dalších surovin. Recept z portugalské kuchyně.


Ingredience:
250 gtuňáka ve vlastní šťávě
100 guvařených hnědých fazolí
100 gčerných oliv
4 ksvejce vařená na tvrdo
listy ledového salátu
cherry rajčata
citronová šťáva
olivový olej
pepř
sůl

Postup:
  1. Na talíře rozložíme listy ledového salátu, doprostřed položíme maso z tuňáka, předem slité a okapané z nálevu
  2. Na kopečky tuňáka rozložíme uvařené fazole, po stranách ozdobíme, černými olivami, nakrájenými rajčátky a nasekanými vejci
  3. Vše zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem, lehce osolíme, opepříme
  4. Necháme vychladit a podáváme samotné nebo s pečivem.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy