REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z červené řepy II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant na chutný přílohový salát z povařené červené řepy, křenu a dalších ingrediencí.


Ingredience:
500 gčervené řepy
50 gkřenu
1/8 lvody smíchané s octem
2 lžičkycukru
trochu fenyklu
sůl
voda na povaření

Postup:

1. Červenou řepu očistíme a dáme vařit do osolené vody, vaříme 20-30 minut
2. Měkkou oloupeme, nakrouháme na nudličky
3. Řepu zalijeme marinádou připravenou z osolené vody, cukru, fenyklu a octa
4. Salát necháme 1 den uležet, při servírování jednotlivé porce sypeme nastrouhaným křenem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy