REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z černé ředkve s cibulí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Očištěná, nastrouhaná černá ředkev, promíchaná s nakrájenou cibulí a rajčaty, ochucená smetanou a solí, podávána vychlazená s celozrnným chlebem.


Ingredience:
400 gčerné ředkve
3 ksrajčat
2 kscibule
125 mlsmetany
sůl

Postup:

1. Černou ředkev si očistíme kartáčkem, omyjeme a nastrouháme na hrubo
2. Pak si nakrájíme oloupanou cibuli na jemno a omytá rajčata na slabší měsíčky
3. Do misky si dáme nastrouhanou ředkev, nakrájenou cibuli a rajčata, osolíme, přidáme smetanu a důkladně vše promícháme
4. Salát necháme odležet v chladu, poté podáváme například s celozrnným chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy