REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rýžový chleba s karotkovou pomazánkou, plátkem pečeného tofu a medovou rukolou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opravdu zdravá snídaně, nebo lehká svačinka či večeře.


Ingredience:
Rozpis na porce:
8 ksplátků kulatého rýžového chleba
1 ksEasySandwich pomazánka s karotkou a jarní cibulkou
100 gtofu
0,5 dcl studené vody
2 lžícevinného octa
1 lžícemedu
1 hrstrukoly
1 lžičkašťávy z citrónu
1 lžičkacurry koření
1 lžičkamleté kávy
sůl

Postup:

1. V misce smícháme vodu, 2 lžíce oleje, šťávu z citrónu, sůl a curry koření
2. Do marinády vložíme tofu nakrájené na plátky a necháme odležet
3. Vyjmeme z marinády a opečeme na teflonové pánvi na sucho
4. Ze zbytku oleje, medu a octa vymícháme dresing, osolíme a promícháme s rukolou
5. Na jednotlivé plátky rýžového chleba namažeme pomazánku EasySandwich s karotkou a jarní cibulkou, poklademe opečeným tofu a navrch ozdobíme rukolou.

Poznámka:

Zdroj: Škola Foodstylingu Ondřeje Slaniny: Plátek rýžového chleba s karotkovou pomazánkou, plátkem pečeného tofu a medovou rukolou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy