REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rýžová kaše s broskvemi malinami, mátou a mákem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Snídaně je základ! Vyzkoušejte tuhle ovocnou snídani, která vás zasytí a příjemně naladí do nového dne. Variant tohoto pokrmu je řada. Využít můžete jakékoliv ovoce, vločky, semínka, ořechy a cokoliv vám chutná.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
6 vrchovatých lžicrýžových vloček
2 lžíceagávového sirupu
1 lžičkamáku
200 mlmléka či rostlinného nápoje
1 hrstmalin
1/2 ksbroskve
špetka soli
máta na ozdobení

Postup:
  1. V našem receptu stačí rýžové vločky vsypat do hrnce, přidat mléko, špetku soli a vařit 10 minut
  2. Hotovou kaši servírujte do misky či hlubšího talíře, přidejte pokrájené broskve a celé maliny
  3. Oslaďte agávovým sirupem, posypejte mákem a dozdobte mátou.
Poznámka:

Recept k článku: 10 věcí, které potřebujete vědět o máku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy