REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rýže s mletým masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mleté maso podušené s kořením, hráškem a rýží


Ingredience:
300 grýže
250 gmletého masa
100 gsterilovaného hrášku
2 ksstroužků česneku
1 kscibule
3 lžíceoleje
2 lžícebílého jogurtu
2 lžičkykari koření
1/2 lžičkymletého zázvoru
200 mlvývaru
z Masoxu
kmín
sůl

Postup:

1. Na oleji osmahneme kmín, přidáme utřený česnek, oloupanou a jemně pokrájenou cibuli, koření a nakonec mleté maso
2. Vše opečeme do zlato hněda, přidáme jogurt, propláchnutou rýži, sterilovaný hrášek a směs zalijeme vývarem 3. Vše přendáme do zapékací mísy
4. Osolíme a pod pokličkou dusíme v troubě doměkka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy