REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlé mleté maso v pivě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mleté maso podušené v pivě, podávané na opečeném chlebu, tedy na topinkách.


Ingredience:
750 gmletého masa
2 ksstřední cibule
2 ksstroužky česneku
3 dlsvětlého piva
3 lžíce oleje
pepř
sůl

Postup:

1. Rozehřejeme si olej na pánvi, přidáme mleté maso, na jemno nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek a 5 minut osmahneme
2. Poté zalijeme pivem a dusíme, dokud směs nezhoustne, osolíme a opepříme 3. Podáváme na topinkách.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy