REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí džuveč

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušené kousky ryb s paprikou a cibulí.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
4 ksporce ryby
2 ksčerstvé (sterilované) papriky
400 gcibule
1 dlvody
2 lžíceoleje
mleté červené papriky
mletý pepř
petrželka
sůl

Postup:

1. Nadrobno nakrájenou cibuli mírně orestujeme 2. Přihodíme papriky které, podlijeme trochou vody a podusíme na rozpáleném oleji i s cibulkou
3. Osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou
4. Přidáme ryby pokrájené na kousky a nasekanou petrželku
5. Směs promícháme a přendáme do ohnivzdorné misky
6. Podlijeme ještě trochou vlažné vody a pečeme v troubě, při teplotě kolem 190 °C, až ryba změkne.

Doporučení:

– Příloha: Vařená rýže a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy