REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ruské karbanátky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na grilu grilované ochucené karbanátky z mletého masa, servírované se zakysanou smetanou smíchanou na másle s usmaženou cibulí.


Ingredience:
500 gmíchaného mletého masa
2 lžícemásla
2 ksvajec
1 kscibule
1/8 lzakysané smetany
špetka muškátového oříšku
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a máslo rozpustíme
2. Do mísy dáme mleté maso, přidáme 1 lžíci nakrájené cibule, 1 lžíci rozehřátého másla, mletý pepř, sůl, špetku muškátového oříšku, rozklepnutá vejce a vše dobře promícháme 3. Zbylou nakrájenou cibuli usmažíme dozlatova na zbylém másle
4. Pak z připravené masové směsi navlhčenými dlaněmi vytvarujeme malé oválné karbanátky, které grilujeme na grilu s dřevěným uhlím nebo na grilovací pánvi z obou stran dohromady asi 10 minut
5. Zakysanou smetanu smícháme s usmaženou cibulí a podáváme k hotovému masu s bramborovou kaší.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy