REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ředkvičky smažené s vajíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na cibulovém základě podušené plátky ředkviček, usmažené spolu s vajíčky.


Ingredience:
2 svazkyředkviček
5 ksvajec
1/2 kscibule
1 lžícemásla
mletý pepř
kmín
sůl
zelená petrželka na ozdobu

Postup:

1. V hrnci na másle zpěníme očištěnou, na plátky pokrájenou cibuli
2. K cibuli přidáme oprané, očištěné a na plátky nakrájené ředkvičky
3. Osolíme, dochutíme kmínem a pepřem a vše chvíli podusíme
4. Pokrm zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme do zhoustnutí
5. Podle chuti osolíme a na talířích zdobíme nasekanou petrželkou.

Doporučení:

Podáváme s čerstvým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy