REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rančerská vejce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na másle usmažená vejce servírovaná spolu se zeleninovou směsí z rajčat, papriky a feferonek.


Ingredience:
8 ksvajec
60 gmásla
4 kssterilované feferonky
3 ksrajčata
2 ksstroužky česneku
1 ksvětší cibule
1 kszelená paprika
2 dlvývaru (může být i z masoxu)
pepř
sůl

Postup:

1. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno, papriku si nakrájíme na nudličky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky, feferonky rozsekáme 2. Cibuli a česnek usmažíme na polovině másla dozlatova, přidáme papriku, rajčata, feferonky, pepř, sůl a osmažíme, směs zalijeme vývarem a dusíme doměkka, dokud směs nezhoustne
3. Na zbytku másla umícháme vejce, osolíme a rozdělíme na talířky, přelijeme zeleninovou směsí a podáváme s bramborem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy