REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Radnická roštěná

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá minutka z plátků hovězí roštěné, okořeněné, potřené hořčicí, posypané nasekanou petrželkou, po odležení zprudka opečené na oleji.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksroštěnky
2-3 lžíceplnotučné hořčice
1-2 lžícenasekané petrželky
stolní olej
pepř
sůl

Postup:

1. Omyté roštěnky mírně naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem, potřeme hořčicí a posypeme usekanou petrželkou, necháme odležet
2. Roštěnky krátce opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, nesmí být krvavé, ale ani příliš propečené
3. Plátky ihned podáváme například s opečenými brambory a zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy