Neobvykle dochucené jednoduché jídlo s uzeninou od paní Renaty.
Ingredience:
400 g | slovenského salámu (telecích párků) |
2 ks | cibule |
1 ks | papriky |
2 lžičky | tatarské omáčky |
2 lžičky | kečupu |
1 lžička | plnotučné hořčice |
1 lžička | kremžské hořčice |
sójová omáčka | |
olej |
Postup:
1. Cibuli překrojíme na půl, nakrájíme na tenká kolečka a na pánvi s trochou oleje orestujeme, pak přidáme papriku nakrájenou na malé asi 1 cm dlouhé proužky
2. Salám zbavíme slupky, nakrájíme na kolečka nebo půlkolečka a přidáme k cibuli a paprice
3. Vše asi 15 minut restujeme, potom stáhneme z ohně a dochutíme zbylými ingrediencemi.
– Podáváme s čerstvým pečivem- Poměr tatarky, kečupu, hořčic a sójové omáčky můžeme kombinovat dle chuti.