REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka ze salámu Herkules

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka s výrazným salámem a pomazánkovým máslem s příchutí nivy, vajíčky, česnekem, pažitkou i francouzskou hořčicí. Spojená majonézou do hladké hmoty.


Ingredience:
200 gsalámu Herkules
200 gpomazánkového másla s Nivou
2 ksvajíček vařených natvrdo
2 lžíce nasekané pažitky
2 lžičkysušeného česneku
1 lžičkadijonské hořčice

Postup:

1. Salám rozmixujeme nožovým nástavcem
2. Pak k němu přidáme celé pomazánkové máslo, majonézu, nastrouhaná vajíčka, francouzskou hořčici, sušený česnek a pažitku
3. Vyšleháme do hladké konzistence a vychladíme alespoň dvě hodiny v lednici.

Doporučení:

Podáváme s pečivem. Pomazánkou můžeme plnit i rajčata, okurky, papriky nebo vajíčka uvařená na tvrdo.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy