REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka ze zbytků salámů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá pomazánka připravená rozsekáním, nebo rozemletím různých salámů, co najdete v lednici a už je nikdo nechce, másla, cibule a koření.


Ingredience:
250 gzbytků tvrdých salámů z lednice
80-100 gmásla
1 kscibule
pepř
sůl
Ostatní:
robot nebo mlýnek na maso, pórek na ozdobení

Postup:

1. Salámy a oloupanou cibuli rozsekáme v robotu, nebo pomeleme na masovém strojku
2. Přidáme změklé máslo, dochutíme solí a pepřem
3. Vše důkladně promícháme, necháme chvíli odpočinout
4. Pomazánku podáváme namazanou na čerstvém pečivu a ozdobenou kolečky na tenko nakrájeného pórku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy