REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka z kedluben

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zeleninová polévka z nastrouhaných kedluben, zjemněná smetanou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
400 gkedluben
4 lžičkyhladké mouky
4 lžícesmetany
1 lvody
špetka cukru a soli

Postup:

1. Hladkou mouku opražíme nasucho
2. Zalijeme ji vodou a chvíli povaříme
3. Očištěné kedlubny nastrouháme na jemno a přidáme k ostatnímu a dále vaříme, až nám úplně změknou
4. Do vzniklé krémové polévky přidáme špetku cukru a smetanu
5. Ještě chvíli povaříme a nakonec polévku dle chuti osolíme.

Doporučení:

Polévku můžeme rozmixovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy