REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pochoutkový salát II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z měkkého salámu, zeleniny a vajec, smíchaný se zálivkou a majonézou.


Ingredience:
400 gměkkého salámu
200 gmajonézy
160 gsterilovaného hrášku
2 kssterilovaných okurek
2 ksnatvrdo uvařených vajec
2 kscibule
Na zálivku:
1 lžíceworcesterské omáčky
1 lžícehořčice
1 lžíceocta
2 lžíceoleje

Postup:

1. Měkký salám nakrájíme na nudličky, okurky i natvrdo uvařená vajíčka na menší kousky a oloupanou cibuli na drobno
2. Připravíme si zálivku; Do kastrůlku dáme olej, ocet, hořčici, worcesterskou omáčku a necháme projít varem
3. Do mísy dáme nakrájený salám, přidáme vajíčka, okurky, cibuli, okapaný sterilovaný hrášek a promícháme
4. Vše zalijeme zálivkou, zamícháme a nakonec vmícháme majonézu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy