REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněné žampionové kloboučky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žampiony plněné sýrovou směsí, obalené ve vejci a strouhance, usmažené dozlatova.


Ingredience:
Na 2 porce:
100 gtvrdého sýra
100 gměkkého sýra
1 lžičkastrouhanky
10 ksvětších hlaviček žampionů
1 ksvejce
olej na smažení
sůl
Na obalení:
1 ksvejce
strouhanka

Postup:

1. Do misky dáme na jemno nastrouhaný tvrdý sýr, přidáme rozklepnuté vejce, měkký sýr, strouhankou a vše dobře promícháme
2. Očištěné žampiony osolíme a naplníme připravenou směsí
3. Pak naplněné kloboučky obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance
4. Vložíme do rozehřátého oleje a zvolna smažíme po obou stranách dozlatova.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy