Okurky rozkrojené po délce, vydlabané kávovou lžičkou a naplněné směsí z tvarohu, másla, kečupu, uvařených vajec na tvrdo, petrželky a soli.
Ingredience:
2 ks | salátových okurek |
2 ks | vajec |
300 g | měkkého tvarohu |
50 g | másla |
40 g | kečupu |
petrželka | |
sůl |
Postup:
1. Vejce si vložíme do hrnce s vodou a uvaříme na tvrdo, poté je oloupeme a nasekáme na drobné kousky
2. Salátové okurky si omyjeme, rozpůlíme po délce a semínka vydlabeme kávovou lžičkou
3. Tvaroh prolisujeme přes síto, promícháme s utřeným máslem, pak vmícháme kečup, nasekané vejce, nasekanou petrželku a dochutíme solí
4. Připravenou směsí naplníme půlky okurek a rozkrájíme na porce.