REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněné salátové okurky tvarohem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Okurky rozkrojené po délce, vydlabané kávovou lžičkou a naplněné směsí z tvarohu, másla, kečupu, uvařených vajec na tvrdo, petrželky a soli.


Ingredience:
2 kssalátových okurek
2 ksvajec
300 gměkkého tvarohu
50 gmásla
40 gkečupu
petrželka
sůl

Postup:

1. Vejce si vložíme do hrnce s vodou a uvaříme na tvrdo, poté je oloupeme a nasekáme na drobné kousky
2. Salátové okurky si omyjeme, rozpůlíme po délce a semínka vydlabeme kávovou lžičkou
3. Tvaroh prolisujeme přes síto, promícháme s utřeným máslem, pak vmícháme kečup, nasekané vejce, nasekanou petrželku a dochutíme solí
4. Připravenou směsí naplníme půlky okurek a rozkrájíme na porce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy