REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněné portobello žampiony s halloumi

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vyzkoušejte také tento teplý předkrm podle blogerského páru P&G foodies. Je vhodný jako součást nějakého slavnostního menu. Recept připravený ve spolupráci s firmou FINO.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksportobello žampiony
1 ksstroužek česneku
1 kszelený stonek jarní cibulky
100 ghalloumi sýra
40 gmásla
3 lžícenasekané čerstvé bazalky
3 lžícepiniových oříšků
pepř
sůl

Postup:
  1. Předehřejte si troubu na 200 °C.
  2. V malé misce si připravíme náplň. Smíchejte si nastrouhaný halloumi sýr, rozdrcený stroužek česneku, najemno nasekanou bazalku, jarní cibulku, změklé máslo, pinioové oříšky, sůl a špetku pepře.
  3. Žampiony naplňte sýrovou směsí, zabalte do pečícího papíru s alobalem a pečte 25 min. Poté částečně rozbalte a pečte dalších 10 min v režimu gril.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy